Partner Management

Wij zorgen er voor dat “gewone” partners “super” worden. Dat wil zeggen: beter verkopende partners! Veel mensen hebben een mening over partnermanagement of geven er trainingen over. Uniek is dat wij zelf het partnermanagement voor je doen. Dankzij onze eigen partnermanagers en CRM-systemen zorgen wij er voor dat jouw bedrijf  “top of mind” blijft bij deze partners. Vanuit de voor jou beschikbare Partner Portal is ook te zien hoe partners het daadwerkelijk doen: Wat zijn de meest succesvolle en minder succesvolle partners?

Volgende onderdeel van het Partner Program Model »

Blijf top op mind

Als je samenwerkt en verkoopt via partners, moet je zorgen dat de loyaliteit bij deze partners optimaal is en je continu ”top of mind” bent. Door middel van het juiste partnermanagement richt je je erop om van je partners beter verkopende partners te maken. Dit kan onder andere door veel contact met ze te hebben en ervoor te zorgen dat deze contactmomenten inhoudelijk van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij voor je. 

 

WIJ MANAGEN UW PARTNERS

  • de grootste/belangrijkste partners, ook wel diepte-partners, managen wij middels onze eigen accountmanagers die de weg opgaan
  • de overige, ook wel breedte-partners, managen wij middels "one-to-many"-communicatie (lees: telefonisch)